Sot me sukses lidhëm marrëveshje me Shkollën e Mesme Teknike “Skënder Luarasi” në Therandë dhe Qendrën e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë.
Proton Cable do të organizoj trajnime për maturantët e këtyre shkollave me temën "Bazat e instalimeve elektrike dhe shfrytëzimi i kabllove Halogen Free".
Pas trajnimit maturantëve do të ofrohet puna praktike me mundësi punësimi në fabrikën tonë.
Na priftë e mbara!