Proton
Your Cart

News RSS Feed

09 May Sot me sukses lidhëm marrëveshje me Shkollën e Mesme Teknike “Skënder Luarasi” në Therandë dhe Qendrën e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë.
0 2095
Sot me sukses lidhëm marrëveshje me Shkollën e Mesme Teknike “Skënder Luarasi” në Therandë dhe Qendrën e Kompetencës “Kujtim Krasniqi” në Malishevë.Pr..
09 May Njëra nga sfidat më të mëdha e të bërit biznes në Kosovë është mungesa e stafit kualitativë.
0 1341
Njëra nga sfidat më të mëdha e të bërit biznes në Kosovë është mungesa e stafit kualitativë. Kjo dukuri po ndikon negativisht edhe në sektorin e insta..
09 May Thirrje për trajnim me mundësi punësimi!
09 May Vazhdojmë me mbështetje ndaj sportit!
0 1398
Proton cable ― sponsor i KB BASHKIMITFaleminderit për mbështetjen!..
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)